Begin 2020 werden we overvallen door een zeer besmettelijk virus: Covis-19. Er volgde een lock-down waarin alle activiteiten geannuleerd moesten worden. Na die eerste lock-down konden we voorzichtig aan weer activiteiten organiseren: meetmomenten. Gelukkig konden we zo wel combinaties ontvangen om winstpunten te vergaren, maar de kantineomzet bleef behoorlijk achter. Na de zomer verslechterden de omstandigheden weer en toen het indoor seizoen begon was het noodzakelijk de groepsgrootte aan te passen. Of dat nog niet genoeg was volgden er nog strengere maatregelen, waarbij volwassenen in het geheel niet meer in een groep konden rijden. Eind 2020 was en bleef het stil op ons terrein. Gelukkig kunnen we voor het paardenwelzijn wel met een enkele combinatie per keer gebruik maken van de hallen. 

Het indoor kampioenschap werd afgelast. De kosten lopen door, we wachten op een zonniger toekomst......dan kunnen we weer buiten rijden!

logo weideruiters nieuw versie 2-02.png
Logo Weideruiters.jpg

Van Oud naar Nieuw

Na een lange aanlooptijd kwam het er in 2020 dan eindelijk van: een nieuwe website en een nieuw logo.

Er was al enige tijd sprake van geweest om na het bouwen van de nieuwe hal ook in PR opzicht de club een nieuw gezicht te geven. Eén van onze leden, Steffie van Dop heeft met behoud van de oude elementen een nieuw logo voor ons ontworpen waar we als bestuur heel blij mee zijn.

site banner Weideruiters.jpg

Resultaten Regiokampioenschappen Drenthe Outdoor 
 

Springen: 
In de periode 8 t/m 10 augustus werden de Regiokampioenschappen Drenthe Springen gehouden. Waarbij de Weideruiters weer prachtig waren vertegenwoordigd door:

Elize Benjamins:
Zij is met Mississipi 30e geworden in de L/D

Daphne Bouwmeester: 
Zij is met Hambroek's Dancing Queen 2x 5e geworden in het B/A B springen en in dezelfde klasse werd zij 1x 7e met Beauty.

Fabienne Koster: 
Zij is met Glasgow 10e geworden bij de M/D-M/E

Chanell Kleine:
Zij is met Vito net na Fabienne geëindigd als 11e in de klasse 
M/D - M/E

Van harte gefeliciteerd meiden! Super gedaan!🎉🐎🌞

Drentse Kampioenen Indoor 2019

 Ook dit indoor seizoen heeft PC De Weideruiters kampioenen in de gelederen. Zij mogen door naar de NK in Ermelo. Succes!!
 
Zaterdag waren de Drentse kampioenschappen dressuur in Bronneger. De Weideruiters uit Elim waren goed vertegenwoordigd. En is maar liefst twee Drentse kampioenen rijker. Daphne en Angelique mogen naar de Nederlandse kampioenschappen in Ermelo op 9 en 16 maart

Drents Kampioen L1 AB Daphne Bouwmeester met Beauty met een score van 62,250%
Drents Kampioen L2 AB Angelique met Katoms Sambucca met een score van 61,917%

Reserve Kampioen B DE Chanell Kleine met Indy 66,917%

5e plek Nienke Schonewille met Sulaatik's Vidou L1 DE 65,583%
en een 3e plek voor Inge Oelen Hanzehof's Dylan in de klasse Z1 cat DE 63,824%