top of page
logo weideruiters nieuw versie 2-02.png
Logo Weideruiters.jpg

Van Oud naar Nieuw

Na een lange aanlooptijd kwam het er in 2020 dan eindelijk van: een nieuwe website en een nieuw logo.

Er was al enige tijd sprake van geweest om na het bouwen van de nieuwe hal ook in PR opzicht de club een nieuw gezicht te geven. Eén van onze leden, Steffie van Dop heeft met behoud van de oude elementen een nieuw logo voor ons ontworpen waar we als bestuur heel blij mee zijn.

site banner Weideruiters.jpg

Oude nieuwsberichten

Puzzeltocht

Puzzelrit_edited.jpg

29 oktober hebben we een leuke puzeltocht te paard uitgezet. De start en finish zijn bij De Weideruiters. Onderweg kom je een aantal opdrachten tegen. De rit duurt zo'n 2-2.5 uur. Je kunt in kleine groepjes rijden of individueel. Begeleiders kunnen met de fiets / mountainbike mee. Start is tussen 10:00 en 12:00. Dit is tegelijkertijd met de herfst-kerst fotoshoot. Wil je meedoen? Klik dan op de link voor meer info en opgave.

Burendag

Burendag.jpeg

Zaterdag 23 september doen wij mee aan de burendag. Van 9:00 tot 13:00 staat de koffie en thee klaar. Deze ochtend is het bestuur aanwezig. Kom gezellig sfeer proeven en de accomodatie bezichtigen.

Rabo ClubSupport

RABO_ClubSupport Vierkant 1.jpg

Van 4 t/m 23 september kan er weer gestemd worden voor de Rabo ClubSupport. Vorig jaar hebben we een heel mooi bedrag binnen kunnen halen. Helpen jullie dit jaar weer mee. Iedereen ouder dan 12 jaar kan lid worden bij de Rabobank als je een rekening hebt bij hun. Wanneer je lid bent kan je een stem uitbrengen. Via de knop hieronder ga je naar Rabo ClubSupport.

De Bixiedag een succes

Bixie 2023_edited.jpg

De grote Bixiedag Elim 2023 was een groot succes. Op facebook vinden jullie foto's van deze dag en op de site hebben we de artikelen welke geplaatst zijn in de krant en magazine van de KNHS toegevoegd. De datum voor volgend jaar staat al vast. De derde editie van de Grote Bixiedag Elim vindt plaats op 13 juli 2024.

Fotoshoot

Bladgoud foto shoot.jpg

29 oktober kan je bij de club een fotoshoot doen met je paard. De foto's worden gemaakt door LotsofJoy fotografie. Je kunt kiezen uit standaard foto's, black, silver of gold flakes en droogbloemen. De kosten zijn € 25.00 voor de standaard shoot en € 30.00 voor de speciale shoot. Wil je meedoen? Klik dan op de link voor meer info en opgave.

Klusochtend

Klusdag.jpg

Zaterdag 23 september hebben weer een klusochtend. Ik weet dat jullie allemaal enorm betrokken zijn bij de vereniging en graag komen helpen. We zullen zaterdagochtend om 9.00 uur starten en de eindtijd is tot wanneer je zin en tijd hebt. Er is van alles te doen dus er zit vast iets voor je bij. Mocht je nog gezinsleden, vrienden, buren of kennissen hebben neem ze gezellig mee zou ik zeggen, want iedereen is welkom. Mocht je in het bezit zijn van bijvoorbeeld een bosmaaier/boormachine/schep of bezem, neem deze dan vooral mee want ook daar hebben we klussen voor. Klussenlijst - Ring wassen - Gaten opvullen bestrating - bosmaaien - folie van de spiegels halen en nieuwe opplakken - reclame borden ophangen - afvoer dak nieuwe hal nakijken/repareren - deuren en muren schoonmaken in de nieuwe hal - klushok opruimen - stellingkast in de hal opruimen - juryhok opfrissen Natuurlijk zorg ik dat de koffie en thee voor jullie klaar staat. Ik hoop op een grote opkomst en zie jullie graag verschijnen.

Clubkampioenschappen

DSC_4455.JPG

Het bestuur heeft besloten de voor 23 september geplande clubkampioenschappen (wederom) te annuleren. Dit keer was het niet de overmatige regenval, maar het uitblijven van voldoende inschrijvingen om van een kampioenschap te kunnen spreken. Het bestuur is aan het bedenken wat in 2024 te organiseren om in ieder geval de leden een gezellige dag te bieden. Gedacht wordt aan een clubdag met BBQ, maar als iemand een idee heeft, dan horen we dat graag.

bottom of page