Logo hoofdje.png

Voor rijdende Leden

Vragenlijst leden participatie De Weideruiters (vergeet je naam niet ;-) 

Lessen

De Weideruiters organiseren een gevarieerd aanbod van lessen. Zowel voor dressuur- als springliefhebbers zijn er wekelijks lessen.

Bij voldoende animo kunnen er ook weer lessen voor menners georganiseerd worden.

Let op: tijden kunnen in overleg met de deelnemers soms iets veranderen. Wil je komen kijken neem dan contact op met Martha Bisschop (pennweideruiters@gmail.com) of Frédérique Waakop Reijers (weideruiters@gmail.com)

Lessen in de vakantie periodes

In de vakantieperiodes zijn er vaak afzeggingen en zijn de groepen eigenlijk te klein. In geval van weinig deelname zullen lesgroepen samengevoegd worden.

Het wel of niet doorgaan van lessen is aan het bestuur in overleg met de instructeurs.

Bij onvoldoende deelnemers zullen lessen samengevoegd worden. Van de deelnemers wordt daarom gevraagd om minimaal 24 uur van te voren af te zeggen, overmacht daargelaten.

Overmacht: kreupelheid of ziekte paard; lekke bande, motorische problemen. Als er vooraf bekend is dat deelname niet mogelijk is, dan kan er in overleg met de betreffende instructeur in een ander uur meegereden worden, waarbij het totaal aantal combinaties maximaal 6 is.

Het weer in Nederland is aan het veranderen. Hierdoor komen er steeds vaker extreme weersomstandigheden voor. Voor dit soort omstandigheden zal een protocol in werking treden. We hebben al kennis gemaakt met het hitte protocol. Voor de komende periode is er geen advies van de KNHS. Mocht het door gladheid niet verstandig zijn met een trailer op pad te gaan, dan zal er in eerste instantie een theorieles gegeven worden. Het wel of niet de weg op gaan is voor ieders eigen verantwoording. In overleg kan een les verzet worden.

NB: de hieronder genoemde tijden kunnen door de instructeur in overleg met de groep soms iets afwijken. Kijk voor meest actuele tijd in de agenda of neem contact op je wilt komen kijken bij een bepaalde groep om de juiste tijd te horen.

Lessen & Instructeurs:

Maandag:

19:00  - 20:00 Pony's Dressuur/springen            Nicole Kist

20:00  - 21:00 Paarden Dressuur                       Nicole Kist

 

Dinsdag:

Dressuur met Savannah Pieterse tijdelijk gestopt, zodra er weer voldoende combinaties zijn kan op deze avond weer een dressuurles starten.

19:30-20:30 Working Equitation                       Alexandra Huizenga

Woensdag: 

09:30 - 10:30  Paarden Dressuur                       Savannah Pieters 

19:00 - 20:00 Pony's Dressuur/springen              Inge van 't Hooge

Donderdag:
19:30-20:30 Working Equitation                       Alexandra Huizinga         

BIXIE lessen 

Voorlopig opgeschort wegens te weinig deelname.

NB: de hier genoemde tijden kunnen door de instructeur in overleg met de groep soms iets afwijken. Kijk voor meest actuele tijd in de agenda of neem contact op je wilt komen kijken bij een bepaalde groep om de juiste tijd te horen.