Voor rijdende Leden

Logo hoofdje.png

Lessen

De Weideruiters organiseren een gevarieerd aanbod van lessen. Zowel voor dressuur- als springliefhebbers zijn er wekelijks lessen.

Bij voldoende animo kunnen er ook weer lessen voor menners georganiseerd worden.

Let op: tijden kunnen in overleg met de deelnemers soms iets veranderen. Wil je komen kijken neem dan contact op met Dineke Kuiper via acweideruiters@gmail.com

Lessen in de vakantie periodes

In de vakantieperiodes zijn er vaak afzeggingen en zijn de groepen eigenlijk te klein. Het bestuur heeft in overleg met de instructeurs besloten dat in de volgende periodes geen verenigingslessen gegeven zullen worden:

de jaarlijkse Kerstvakantie;

de Meivakantie 2021 en

de Bouwvak.

In deze weken zullen er vervangende clinics georganiseerd worden waarvoor men zich kan inschrijven. Hierbij hebben de deelnemers aan de lessen voorrang en korting op een eventuele kosten verbonden aan deelname.

Het wel of niet doorgaan van lessen is aan het bestuur in overleg met de instructeurs.

Bij onvoldoende deelnemers zullen lessen samengevoegd worden. Van de deelnemers wordt daarom gevraagd om minimaal 24 uur van te voren af te zeggen, overmacht daargelaten.

Overmacht: kreupelheid of ziekte paard; lekke bande, motorische problemen. Als er vooraf bekend is dat deelname niet mogelijk is, dan kan er in overleg met de betreffende instructeur in een ander uur meegereden worden, waarbij het totaal aantal combinaties maximaal 6 is.

Het weer in Nederland is aan het veranderen. Hierdoor komen er steeds vaker extreme weersomstandigheden voor. Voor dit soort omstandigheden zal een protocol in werking treden. We hebben al kennis gemaakt met het hitte protocol. Voor de komende periode is er geen advies van de KNHS. Mocht het door gladheid niet verstandig zijn met een trailer op pad te gaan, dan zal er in eerste instantie een theorieles gegeven worden. Het wel of niet de weg op gaan is voor ieders eigen verantwoording. In overleg kan een les verzet worden.

Lessen & Instructeurs:

Maandag:

18:00 - 19:30 Pony's Dressuur/springen              Leanne Koetsier

19:30 -  20:30 Paarden Dressuur                        Leanne Koetsier

 

Dinsdag:

19:30-20:30 Paarden Dressuur                          Savannah Pieters

Woensdag: 

10:00-11:00  Paarden Dressuur                         Savannah Pieters 

19:00-20:00 Pony's Dressuur/springen                Leanne Koetsier

Donderdag:
19:30-20:30 Western les                                  Roos Knip

BIXIE lessen 

Deze zullen worden verzorgd door Leanne Koetsier met een minimum deelname van 3 combinaties. De geschikte tijd wordt in onderling overleg vastgestel.

NB: de hier genoemde tijden kunnen door de instructeur in overleg met de groep soms iets afwijken. Kijk voor meest actuele tijd in de agenda of neem contact op je wilt komen kijken bij een bepaalde groep om de juiste tijd te horen.