top of page
Anchor 1
Logo hoofdje.png

Algemene informatie

Informatie over de rijvereniging "De Weideruiters” kan op verschillende manieren verkregen worden: deze website geeft direct de meeste relevante informatie.

U kunt ook het secretariaat mailen en dan wordt er contact met u opgenomen: 

Of kom een keer kijken tijdens één van de verenigingslessen. De instructeur of een eventueel aanwezig bestuurslid zal u graag te woord staan.  

 

-Bankgegevens:

  NL45 RABO 0316 6649 60

 

- KvK: 4004 7410
 
- Prikborden
In onze accommodatie hangen verschillende prikborden (in de hal bij de toiletten en naast de rijbak) waarop nieuwe informatie beschreven staat. Dus kijk regelmatig!
 
- Website
Onze rijvereniging heeft een eigen website, welke u nu bezoekt. Kijk op de voorpagina onder het kopje nieuws, zo blijft u op de hoogte van de laatste nieuwtjes!
 
- Facebook
De rijvereniging is op Facebook te vinden. Op deze pagina staan de laatste nieuwtjes en evenementen.
 
- Weideblattie
Aangezien er meer gebruik gemaakt wordt van Facebook en deze website wordt het verenigingsnieuws met de naam "Weideblattie" niet meer in gedrukte vorm uitgegeven. Hier op de website vindt u de link naar de laatste uitgave.
 
- Bestuur
Ten slotte kunt u natuurlijk altijd bij het bestuur terecht. Dit kan zowel telefonisch of via mail. Daarnaast vergadert het bestuur elke maand. Ieder lid heeft het recht om spreekrecht aan te vragen. Voor meer informatie zie: Informatie> Bestuur.
 
Heeft u vragen die niet op deze pagina's beantwoord zijn, dan kunt u natuurlijk altijd mailen of bellen.


 

bottom of page