top of page

De activiteiten agenda is klaar!!

Opgave voor deelname via: acweideruiters@gmail.com

Logo hoofdje.png

Het rekeningnummer is:

NL89RABO0368708160

t.n.v. Landelijke Rijver./Ponyclub

De Weideruiters.

 

Onder vermelding: bijdrage renovatie.

 

De weideruiters bedelflyer.png
Clubkampioenschappen2023.jpg
Club tenue 2023.jpeg

Bixielessen in januari 2023

conform het nieuwe

Bixie & Friends programma

We zijn super blij dat wij een instructrice hebben gevonden die vanaf 2023 Bixielessen bij de Weideruiters wil gaan geven.

Hieronder kort de informatie.

- Elke woensdag les

- Lessen van 1 uur

- Maximaal 4 kinderen per les

- Bixie en Friends programma (nieuw)

- 1 keer per maand theorieles

- Inschrijven per kwartaal

- € 26,00 per maand 

- 4-1-2023 kennismakingsdag Bixieprogramma voor ouders en ruiters

 

José Harmsen zal de lessen gaan verzorgen in combinatie met Frédérique Waakop Reijers (Theorie en back-up). Beiden zijn gediplomeerde instructrices en Frédérique is ook officieel Bixie jurylid.

 

José Harmsen is de drijvende kracht achter Equi Joy Training

Door de jaren heen heeft José voor diverse handelstallen gewerkt en zelf een aantal paarden gehad. 

Sinds 2018 is José voor zichzelf begonnen en geeft ze voornamelijk dressuur, springles en schriktrainingen.
Met haar paard Vidoff rijdt José in het ZZ-Licht en mag ze ZZ-Zwaar starten.

Haar andere paard Livandi is sindskort beleerd en gaat ook mee op concours.

Clinics, gastlessen

Al een jaar verzorgt Jill Huybregts om de maand en af en toe maandelijks duo dressuurlessen op de vrijdag van 13:00 - 17:00. Als je hieraan wilt deelnemen kan je jouw mobiele nummer mailen naar de activiteitencommissie. Je wordt dan toegevoegd aan de appgroep waarin de data worden gedeeld. Ondertussen hebben we al 46 deelnemers in deze groep.

 

De vraag is gekomen of we ook andere instructeurs kunnen benaderen voor lessen.

Dan kan zeker! Heb jij een idee laat het ons weten en we gaan samen kijken wat we kunnen organiseren.

 

Dressuurlessen van Janneke Reinders

Janneke Reinders gaat 3 dressuurlessen in december en januari verzorgen! En wel op dinsdag 20 december, dinsdag 10 januari en 31 januari. De lessen duren ongeveer 50 minuten, zijn per duo en worden gegeven tussen 18:00 en 22:00. Er is dus ruimte voor maximaal 8 combinaties. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen: alle leeftijden en niveau's, pony's en paarden, dressuur-, recreatie- en springruiters, leden en niet-leden. De kosten zijn indicatief tussen de € 90,00 en € 110,00 per combinatie voor 3 lessen. Het is ook mogelijk om per les aan te melden. De kosten zijn dan indicatief tussen de € 32.50 en € 38,00.

De definitieve tarieven volgen nog. 

Artikel DVHN

 

Janneke heeft haar eigen dressuurstal én een flink cv. Sinds kort heeft ze een nieuwe uitdaging: opkomende dressuurtalenten trainen voor het Hippisch Talenten Centrum (HTC) in Drenthe, Friesland en Groningen. Ze is ook is jurylid t/m ZZ licht en rijdt zelf op lichte tour niveau. Aanmelden kan via de mail van de activiteitencommissie. Graag daarbij aangeven welk niveau de combinatie heeft en de leeftijd van de ruiter, zodat we daar rekening mee kunnen houden met de lesindeling.

 

Springlessen indoor periode begin 2023

Wegens veel positieve reacties op de vorige springlessen, willen we ook voor het indoor seizoen weer een 6-delige lessenreeks springen organiseren.

Ter aanvulling van het huidige lesaanbod willen we als vereniging voor alle leden de mogelijkheid bieden om (extra) springlessen te nemen. Als er plaatsen vrij zijn kunnen ook KNHS-leden van buiten de vereniging hieraan deelnemen. Voor deze lessen wordt een gediplomeerd en ervaren springinstructeur gezocht. Mocht je daar een idee voor hebben laat het gerust weten.

 

We lessen weer in kleine groepjes van 4 voor de optimale verdeling van de aandacht en voldoende tijd om veel te oefenen met het springen. Qua kosten is het nog niet bekend maar je moet rekening houden met ongeveer €10,- per les.We gaan beginnen met het inventariseren van de animo hiervoor. Dat betekent dat als je wil meedoen (We starten in januari/februari met de 6 springlessen) dat je je dan kan opgeven via een whatsapp bericht of via de mail. Contactgegevens vind je onder aan dit bericht.

 

Graag willen we de volgende dingen van je weten als je je opgeeft:

- Je naam

- Doe je mee met een paard of pony

- Welke dagen(avonden) zou je kunnen deelnemen aan de lessen? Keuze uit: dinsdagavond of woensdagavond. Vanwege wedstrijden en verenigingslessen is er enkel keuze uit deze 2 avonden.

- Optioneel: een suggestie voor een springinstructeur.

 

Bij voldoende aanmeldingen, wanneer er 2 lessen van 4 deelnemers gevuld kunnen worden, volgt de lesindeling en verdere informatie.

Uiteindelijk wordt de avond gekozen waarop de meeste mensen kunnen deelnemen. Belangrijk om te weten is dat de 6 lessen vooraf betaald moeten worden en je opgave pas definitief is wanneer de lessen betaald zijn. De ervaring leert, dat bij vooraf betalen er minder last-minute afmeldingen zijn. Mocht tijdens de periode van de lessen kreupelheid van je rijdier het meedoen onmogelijk maken, dan kunnen we hier met de penningmeester overleg over hebben. 

We hopen op veel deelname dit indoorseizoen!

Contactpersoon voor de springlessen: Roel Bruinenberg, Tel.: 06-43422939, Mail: h.d.roelbruinenberg@outlook.com

 

Voor opgaven, ideeën en vragen kunnen jullie een mail sturen naar weideruitersac@gmail.com of Willem, Angela, Bianca benaderen.

Activiteitenkalender 2023 (alle data onder voorbehoud. Bij opening inschrijving wordt definitieve datum gegeven.) 

•   vrijdag 3 maart duoles Jill Huijbregts

•   vrijdag 31 maart duoles Jill Huijbregts

Wil je meedoen? Geef je dan op via weideruitersac@gmail.com.

•   Bixiecompetitie - Finaledag 25 maart Startlijsten.nl


Wedstrijdkalender 2022- 2023 indoor 
•    Eerste weekend van de maand:
Zaterdag ZZL – B/BB 
•    M.i.v. 1 oktober start het indoorseizoen  Dit jaar voor  alleen op zaterdag. Wat hetzelfde blijft is dat we het in het eerste weekend van de maand organiseren.
•    Ook de Oranjeruiters zullen deze winter wedstrijden organiseren in onze accommodiatie: 28 februari en 18 maart.

bottom of page