Activiteiten Commissie
Vanaf november hebben we een complete activiteitencommissie bestaande uit 5 leden met 3 nieuwe mensen. Ook is er een nieuw e-mailadres: weideruitersac@gmail.com 
Graag willen wij ons even voorstellen:

Foto Willem van Dalen.jpeg

Willem van Dalen:

 

Ik ben Willem van Dalen en ik ben opa van vier kleinkinderen. Ik rij al 14 jaar paard op mijn grote IJslandse vriend(en).   Grote vrienden, maar zelf zijn ze niet zo groot. Het liefst ga ik lekker buiten rijden in de tőlt. Dat rijdt heel fijn.

Foto Marije.jpeg

Marije Annen:

 Ik ben Marije en ben 32 jaar. Moeder van 3 kinderen, waarvan Lianne op Jolly in de les rijdt. Zelf rijd ik ook paard, maar les niet. Sinds 2 jaar zit ik bij de activiteitencommissie en hoop dat we de komende tijd meer kunnen organiseren 

Foto Chantal Borst.jpeg

Chantal Borst-Platel

 

Mijn naam is Chantal, ik ben 32 jaar en moeder van 2 paardenmeisjes van 5. Samen met mijn man zijn wij 11 jaar geleden neergestreken in Zuidwolde waar wij een fokkerij hebben van traditional gypsy cobs. Inmiddels is deze hobby wat uit de hand gelopen en hebben we zo’n 20 paarden rondlopen. Ik les sinds kort op de donderdagavond mee met de gezellige les van Alexandra. 

Foto Jacomijn Bos.jpeg

Jacomijn Bos:

 

Ik ben Jacomijn Bos, 50 jaar en woon in Zuidwolde. Rij vanaf mijn 6e jaar. Veel gewerkt op grote stallen en zelf een trainingsstal gehad in Twente. Geef les op verschillende verenigingen en zelf nog actief in  dressuur sport. Les mee in de les van woensdagmorgen. 

Bianca Rombout.jpg

Bianca Rombout:

Ik ben 44 en heb 2 kinderen. Van jongs af aan loop ik al tussen de paarden. Tot mijn 18e trainde ik bij mijn oma dravers voor de koers. Toen we naar Drente verhuisde 12 jaar terug heb ik mijn eerste paard gekocht. Samen met Fouke (fries) heb ik de 2 jarige opleiding gedaan bij Emiel Voest.  Ik ben altijd heel actief geweest binnen het verenigingsleven bij de korfbal en in Nieuweroord bij de Dorpspony’s. Dat miste ik de laatste jaren en ben heel blij dat ik dit nu weer kan oppakken bij de Weideruiters.