Roelof vrolijk klein.jpg

Roelof Otten, voorzitter 
Ik ben Roelof Otten en ben op de ALV gekozen tot nieuwe voorzitter van de Weideruiters. Onze dochter Silke rijdt al enkele jaren pony bij deze club en hierdoor ben ik dan ook verbonden met deze vereniging. Zelf rijd ik niet maar dat neemt niet weg dat ik het mooie en het unieke van de Weideruiters de moeite waard vindt om mij hiervoor in te zetten.  Mijn dagelijks werk bestaat uit het runnen van een akkerbouwbedrijf in Geesbrug. Daarnaast heb ik nog enkele bestuursfuncties. 
Samen als bestuur kunnen en mogen wij leiding geven aan de vereniging. Ik heb gemerkt dat er veel  kennis en kunde aanwezig is en door dit goed te benutten kunnen we de vereniging in standhouden dan wel verder uitbouwen.   
06 532 944 43

Martha_edited.jpg

Martha Bisschop penningmeester.

geboren in Hollandscheveld. Woon samen met Ronald in Nieuweroord, daar hebben we een hobbyboerderij met vele soorten dieren. Allebei hebben we kinderen en kleinkinderen. Ik ben zelf lid van de Weideruiters vanaf 1995 ( toen samen met 3 kinderen), maar had daarvoor nooit op een paard gezeten. Volg nu lessen op maandagavond en woensdagmorgen. Na enkele jaren nauw naast het bestuur geholpen hebben, ben ik penningmeester geworden, dit toen 6 jaar gedaan en in 2005 gestopt. Afgelopen jaar, 2019, ben ik hier weer voor gestrikt 😊Dus zijn er vragen, wijzigingen en of andere zaken wat je wilt doorgeven? mijn mailadres is: pennweideruiters@gmail.com   groetjes Martha Bisschop   06 1311 99 46

Frédérique.jpg

Frédérique Waakop Reijers, secretaris.

Ik rijd al sinds mijn zesde paard, met een stop van 10 jaar door verblijf in het buitenland i.v.m. werk. Getrouwd met Bert van Dop, onze jongste dochter Steffie (18) rijdt ook bij de Weideruiters. Wij delen Fifty-fifty het paard. Ik rijd in de woensdagochtend groep. Ben rijinstructeur basissport en Brons jury-lid, d.w.z. mag Bixie-rubrieken en F-rubrieken jureren. Sinds 1998 wonen we in Hollandscheveld. Ik heb bestuursfuncties gehad bij de Hoogeveense Hockeyclub (oudste zoon en dochter speelden daar), de Hollandscheveldse Tennis Club (speelde daar zelf competitie), was 5 jaar voorzitter van de Stichting Diakidzz en ben nu secretaris van de Stichting Toeristische Promotie ZW Drenthe. Verder ben ik freelance correspondent voor de Hoogeveensche Courant en run B&B ’t Eikeltje. 

Alie_edited.jpg

Alie Bijlsma, wedstrijdcommissie en coördinator vrijwilligers

getrouwd met Dirk. Wij hebben 2 kinderen en 5 kleinkinderen. Sinds 2000 wonen wij in Elim. Ik kom sinds ca 2006 bij de Weideruiters. Zit in de wedstrijdcommissie voor de dressuurwedstrijden en regel daarvoor de vrijwilligers. Op dinsdagavond doe ik de kantinedienst . Ook ben ik het aanspreekpunt voor ons klusteam. Zelf rijden doen wij helaas niet meer. Groetjes Alie

Young Boy

Kom jij bij ons team?! Samen maken we het (nog) beter. In ons gezellige team kunnen we nieuwe ideeën en inbreng goed gebruiken. Neem contact met één van de bestuursleden op en kom nader kennismaken.