top of page
Robbert Roelofsen.JPG

Robbert Roelofsen, voorzitter 
 

Hallo allemaal,

Ik ben Robbert Roelofsen en sinds de laatste ALV ook wel bekend als de nieuwe voorzitter van het bestuur bij De Weideruiters. Thuis zijn wij al jaren bezig met de paarden. Mijn vrouw is helemaal gek van paarden en ook mijn dochter is fanatiek in de dressuursport. Zelf ben ik ook nog een tijdje bezig geweest met mennen. 
Ik werk al jaren bij de PostNL als regiomanager transport en vind het daarnaast ook leuk in en om het huis wat te klussen. 
Ik hoop voor allen en voor deze mooie vereniging veel te kunnen betekenen en nog vele mooie dingen kunnen op te bouwen. Laten we er met z’n allen iets moois van maken, wij hebben jullie hulp hard nodig.

Tot bij de Weideruiters..
Groeten, Robbert Roelofsen

Martha_edited.jpg

Martha Bisschop penningmeester.

geboren in Hollandscheveld. Woon samen met Ronald in Nieuweroord, daar hebben we een hobbyboerderij met vele soorten dieren. Allebei hebben we kinderen en kleinkinderen. Ik ben zelf lid van de Weideruiters vanaf 1995 ( toen samen met 3 kinderen), maar had daarvoor nooit op een paard gezeten. Volg nu lessen op maandagavond en woensdagmorgen. Na enkele jaren nauw naast het bestuur geholpen hebben, ben ik penningmeester geworden, dit toen 6 jaar gedaan en in 2005 gestopt. Afgelopen jaar, 2019, ben ik hier weer voor gestrikt 😊Dus zijn er vragen, wijzigingen en of andere zaken wat je wilt doorgeven? mijn mailadres is: pennweideruiters@gmail.com   groetjes Martha Bisschop   06 1311 99 46

Roel Bruinenberg.jpg

Roel Bruinenberg, bestuurslid en lescoördinator 

Mijn naam is Roel Bruinenberg en ik ben 23 jaar. Voordat ik startte met mijn eigen bedrijf in 2018,  heb ik mijn MBO niveau 4 Paardensport opleiding afgerond. Tevens ben ik KNHS Instructeur Wedstrijdsport Dressuur. De afgelopen jaren heb ik veel verschillende combinaties begeleid, zowel recreatieruiters als wedstrijdruiters van jong tot oud.  Ook heb ik veel verschillende jonge maar ook verder doorgereden paarden getraind en uitgebracht op wedstrijden. Zelf heb ik met mijn eigen paard ZZ-Licht dressuur gereden. Mijn passie is het begeleiden van wedstrijdcombinaties en het trainen van jonge dressuurpaarden. 
De passie voor het lesgeven, opleiden van paarden en mijn verdere kennis, ben ik van plan om in te zetten om daarmee een steentje bij te dragen aan de vereniging.

bottom of page