top of page
Anchor 1
Logo hoofdje.png

Het bestuur: 'Smoelenboek'

Robbert Roelofsen, voorzitter

Hallo allemaal,

Ik ben Robbert Roelofsen en sinds de laatste ALV ook wel bekend als de nieuwe voorzitter van het bestuur bij De Weideruiters. Thuis zijn wij al jaren bezig met de paarden. Mijn vrouw is helemaal gek van paarden en ook mijn dochter is fanatiek in de dressuursport. Zelf ben ik ook nog een tijdje bezig geweest met mennen. 
Ik werk al jaren bij de PostNL als regiomanager transport en vind het daarnaast ook leuk in en om het huis wat te klussen. 
Ik hoop voor allen en voor deze mooie vereniging veel te kunnen betekenen en nog vele mooie dingen kunnen op te bouwen. Laten we er met z’n allen iets moois van maken, wij hebben jullie hulp hard nodig.

Tot bij de Weideruiters.
Groeten, Robbert Roelofsen

Martha.jpg

Martha Bisschop, penningmeester

Mijn naam is Martha Bisschop ik ben geboren in Hollandscheveld. Woon samen met Ronald in Nieuweroord, daar hebben we een hobbyboerderij met vele soorten dieren. Allebei hebben we kinderen en kleinkinderen. Ik ben zelf lid van de Weideruiters vanaf 1995 ( toen samen met 3 kinderen), maar had daarvoor nooit op een paard gezeten. Volg nu lessen op maandagavond en woensdagmorgen. Na enkele jaren nauw naast het bestuur geholpen hebben, ben ik penningmeester geworden, dit toen 6 jaar gedaan en in 2005 gestopt. Afgelopen jaar, 2019, ben ik hier weer voor gestrikt 😊Dus zijn er vragen, wijzigingen en of andere zaken wat je wilt doorgeven? mijn mailadres is: pennweideruiters@gmail.com   groetjes Martha Bisschop

 

 

Frédérique.jpg

Frédérique Waakop Reijers, secretaris

Ik rijd al sinds mijn zesde paard, met een stop van 10 jaar door verblijf in het buitenland i.v.m. werk. Getrouwd met Bert van Dop, onze jongste dochter Steffie (18) rijdt ook bij de Weideruiters. Wij delen Fifty-fifty het paard. Ik rijd in de woensdagochtend groep. Ben rijinstructeur basissport en Brons jury-lid, d.w.z. mag Bixie-rubrieken en F-rubrieken jureren. Sinds 1998 wonen we in Hollandscheveld. Ik heb bestuursfuncties gehad bij de Hoogeveense Hockeyclub (oudste zoon en dochter speelden daar), de Hollandscheveldse Tennis Club (speelde daar zelf competitie), was 5 jaar voorzitter van de Stichting Diakidzz en ben nu secretaris van de Stichting Toeristische Promotie ZW Drenthe. Verder ben ik freelance correspondent voor de Hoogeveensche Courant en run B&B ’t Eikeltje (1 gastenverblijf).

Roel Bruinenberg.jpg

Roel Bruinenberg, bestuurslid dat zich bezig houdt met de lescoördinatie

Mijn naam is Roel Bruinenberg en ik ben 23 jaar. Voordat ik startte met mijn eigen bedrijf in 2018,  heb ik mijn MBO niveau 4 Paardensport opleiding afgerond. Tevens ben ik KNHS Instructeur Wedstrijdsport Dressuur. De afgelopen jaren heb ik veel verschillende combinaties begeleid, zowel recreatieruiters als wedstrijdruiters van jong tot oud.  Ook heb ik veel verschillende jonge maar ook verder doorgereden paarden getraind en uitgebracht op wedstrijden. Zelf heb ik met mijn eigen paard ZZ-Licht dressuur gereden. Mijn passie is het begeleiden van wedstrijdcombinaties en het trainen van jonge dressuurpaarden. 
De passie voor het lesgeven, opleiden van paarden en mijn verdere kennis, ben ik van plan om in te zetten om daarmee een steentje bij te dragen aan de vereniging.

Bianca Rombout.jpg

Bianca Rombout, bestuurslid werving sponsors en lid activiteitencommissie

 

Ik ben 44 en heb 2 kinderen. Van jongs af aan loop ik al tussen de paarden. Tot mijn 18e trainde ik bij mijn oma dravers voor de koers. Toen we naar Drente verhuisde 12 jaar terug heb ik mijn eerste paard gekocht. Samen met Fouke (fries) heb ik de 2 jarige opleiding gedaan bij Emiel Voest.  Ik ben altijd heel actief geweest binnen het verenigingsleven bij de korfbal en in Nieuweroord bij de Dorpspony’s. Dat miste ik de laatste jaren en ben heel blij dat ik dit nu weer kan oppakken bij de Weideruiters.

Angela Kreeft.JPG

Angela Kreeft, bestuurslid werving sponsors en lid activiteitencommissie (EHBO)
 

Hallo Weideruiters, mijn naam is Angela Kreeft, ik ben 36 jaar oud en heb 2 dochters Leonie en Lynn. Ik woon samen met Jeroen in Nieuweroord. We hebben 2 pony’s: Bingo en Frozen hier rijden beide dochters op. 
Vroeger heb ik zelf ook altijd paard gereden en de passie blijft in het bloed. Heb zelf ook een paard voor recreatief gebruik. ik ben vanaf 2004 werkzaam bij het NNCZ als Assistent Wonen en Zorg bij ouderen en daarnaast actief in de EHBO-wereld en sta hiervoor veel evenementen als vrijwilliger. Voor de club ben ik ook vrijwilliger als EHBO’er tijdens wedstrijden en activiteiten. Tijdens de jaarvergadering werd ik gevraagd om lid te worden van de activiteiten commissie dit is erg leuk om te doen. Vanaf mei ben ik ook bestuurslid geworden. We zijn bezig met het organiseren van een grote Bixiedag op zaterdag 20 augustus 2022. Ik hoop jullie te zien bij de activiteiten en wedstrijden van De Weideruiters. 
Groetjes Angela  

Greta Berghuis, bestuurslid wedstrijdcommissie
 

Hallo 

bottom of page