Logo hoofdje.png
Roelof vrolijk.jpg
Martha.jpg
Frédérique.jpg
Roel Bruinenberg.jpg
Richard Borgman met  Detroit.jpg

Het bestuur: 'Smoelenboek'

Roelof Otten, voorzitter 
Ik ben Roelof Otten en ben op de ALV gekozen tot nieuwe voorzitter van de Weideruiters. Onze dochter Silke rijdt al enkele jaren pony bij deze club en hierdoor ben ik dan ook verbonden met deze vereniging. Zelf rijd ik niet maar dat neemt niet weg dat ik het mooie en het unieke van de Weideruiters de moeite waard vindt om mij hiervoor in te zetten.  Mijn dagelijks werk bestaat uit het runnen van een akkerbouwbedrijf in Geesbrug. Daarnaast heb ik nog enkele bestuursfuncties. 
Samen als bestuur kunnen en mogen wij leiding geven aan de vereniging. Ik heb gemerkt dat er veel  kennis en kunde aanwezig is en door dit goed te benutten kunnen we de vereniging in standhouden dan wel verder uitbouwen.

Martha Bisschop, penningmeester

Mijn naam is Martha Bisschop ik ben geboren in Hollandscheveld. Woon samen met Ronald in Nieuweroord, daar hebben we een hobbyboerderij met vele soorten dieren. Allebei hebben we kinderen en kleinkinderen. Ik ben zelf lid van de Weideruiters vanaf 1995 ( toen samen met 3 kinderen), maar had daarvoor nooit op een paard gezeten. Volg nu lessen op maandagavond en woensdagmorgen. Na enkele jaren nauw naast het bestuur geholpen hebben, ben ik penningmeester geworden, dit toen 6 jaar gedaan en in 2005 gestopt. Afgelopen jaar, 2019, ben ik hier weer voor gestrikt 😊Dus zijn er vragen, wijzigingen en of andere zaken wat je wilt doorgeven? mijn mailadres is: pennweideruiters@gmail.com   groetjes Martha Bisschop

Frédérique Waakop Reijers, secretaris

Ik rijd al sinds mijn zesde paard, met een stop van 10 jaar door verblijf in het buitenland i.v.m. werk. Getrouwd met Bert van Dop, onze jongste dochter Steffie (18) rijdt ook bij de Weideruiters. Wij delen Fifty-fifty het paard. Ik rijd in de woensdagochtend groep. Ben rijinstructeur basissport en Brons jury-lid, d.w.z. mag Bixie-rubrieken en F-rubrieken jureren. Sinds 1998 wonen we in Hollandscheveld. Ik heb bestuursfuncties gehad bij de Hoogeveense Hockeyclub (oudste zoon en dochter speelden daar), de Hollandscheveldse Tennis Club (speelde daar zelf competitie), was 5 jaar voorzitter van de Stichting Diakidzz en ben nu secretaris van de Stichting Toeristische Promotie ZW Drenthe. Verder ben ik freelance correspondent voor de Hoogeveensche Courant en run B&B ’t Eikeltje (1 gastenverblijf). 

 

Roel Bruinenberg, bestuurslid dat zich bezig houdt met de lescoördinatie

Mijn naam is Roel Bruinenberg en ik ben 23 jaar. Voordat ik startte met mijn eigen bedrijf in 2018,  heb ik mijn MBO niveau 4 Paardensport opleiding afgerond. Tevens ben ik KNHS Instructeur Wedstrijdsport Dressuur. De afgelopen jaren heb ik veel verschillende combinaties begeleid, zowel recreatieruiters als wedstrijdruiters van jong tot oud.  Ook heb ik veel verschillende jonge maar ook verder doorgereden paarden getraind en uitgebracht op wedstrijden. Zelf heb ik met mijn eigen paard ZZ-Licht dressuur gereden. Mijn passie is het begeleiden van wedstrijdcombinaties en het trainen van jonge dressuurpaarden. 
De passie voor het lesgeven, opleiden van paarden en mijn verdere kennis, ben ik van plan om in te zetten om daarmee een steentje bij te dragen aan de vereniging.

Richard Borgman bestuurslid dat zich bezig houdt met klus coördinatie

Ik ben Richard, vader van twee kinderen, Anne en Daniël Borgman en woonachtig te Meppel.
Anne en ikzelf zijn onlangs lid geworden van De Weideruiters. Onze brave dressuur ruin Detroit staat op stal bij Roel Bruinenberg te Nieuw Moscou en we krijgen daar ook les van Roel. Anne haar ambities liggen o.a. in het rijden van dressuur wedstrijden met Detroit en ikzelf vind het heerlijk om mooie buitenritten te maken in de schitterende Drentse natuur. Anne is inmiddels al meerdere malen voor de Weideruiters uitgekomen in wedstrijden, ze heeft bijvoorbeeld laatst meegedaan aan de indoor Drentse kampioenschappen waar zij als combinatie in de categorie ‘B’ zeer verdienstelijk 7e zijn geworden.
Ik ben werkzaam als adviseur voor het ontwerpen industriële processen en zal proberen het bestuur te ondersteunen op technisch en organisatorisch vlak, zodat meerdere handen het totale werk wat lichter maken. Hopelijk zie ik jullie binnenkort, o.a. tijdens de leuke activiteiten die door de vereniging georganiseerd worden.

 

Bianca Rombout, bestuurslid werving sponsors en lid activiteitencommissie

 

Angela Kreeft, bestuurslid werving sponsors en lid activiteitencommissie (EHBO)