Logo hoofdje.png
Martha.jpg
Frédérique.jpg
Alie.png
Dineke.jpg

Het bestuur: 'Smoelenboek'

Roelof Otten, voorzitter 
Ik ben Roelof Otten en ben op de ALV gekozen tot nieuwe voorzitter van de Weideruiters. Onze dochter Silke rijdt al enkele jaren pony bij deze club en hierdoor ben ik dan ook verbonden met deze vereniging. Zelf rijd ik niet maar dat neemt niet weg dat ik het mooie en het unieke van de Weideruiters de moeite waard vindt om mij hiervoor in te zetten.  Mijn dagelijks werk bestaat uit het runnen van een akkerbouwbedrijf in Geesbrug. Daarnaast heb ik nog enkele bestuursfuncties. 
Samen als bestuur kunnen en mogen wij leiding geven aan de vereniging. Ik heb gemerkt dat er veel  kennis en kunde aanwezig is en door dit goed te benutten kunnen we de vereniging in standhouden dan wel verder uitbouwen.

Martha Bisschop, penningmeester

Mijn naam is Martha Bisschop ik ben geboren in Hollandscheveld. Woon samen met Ronald in Nieuweroord, daar hebben we een hobbyboerderij met vele soorten dieren. Allebei hebben we kinderen en kleinkinderen. Ik ben zelf lid van de Weideruiters vanaf 1995 ( toen samen met 3 kinderen), maar had daarvoor nooit op een paard gezeten. Volg nu lessen op maandagavond en woensdagmorgen. Na enkele jaren nauw naast het bestuur geholpen hebben, ben ik penningmeester geworden, dit toen 6 jaar gedaan en in 2005 gestopt. Afgelopen jaar, 2019, ben ik hier weer voor gestrikt 😊Dus zijn er vragen, wijzigingen en of andere zaken wat je wilt doorgeven? mijn mailadres is: pennweideruiters@gmail.com   groetjes Martha Bisschop

Frédérique Waakop Reijers, secretaris

Ik rijd al sinds mijn zesde paard, met een stop van 10 jaar door verblijf in het buitenland i.v.m. werk. Getrouwd met Bert van Dop, onze jongste dochter Steffie (18) rijdt ook bij de Weideruiters. Wij delen Fifty-fifty het paard. Ik rijd in de woensdagochtend groep. Ben rijinstructeur basissport en Brons jury-lid, d.w.z. mag Bixie-rubrieken en F-rubrieken jureren. Sinds 1998 wonen we in Hollandscheveld. Ik heb bestuursfuncties gehad bij de Hoogeveense Hockeyclub (oudste zoon en dochter speelden daar), de Hollandscheveldse Tennis Club (speelde daar zelf competitie), was 5 jaar voorzitter van de Stichting Diakidzz en ben nu secretaris van de Stichting Toeristische Promotie ZW Drenthe. Verder ben ik freelance correspondent voor de Hoogeveensche Courant en run B&B ’t Eikeltje (1 gastenverblijf). 

 

Alie Bijlsma, bestuurslid
Hallo, ik ben Alie Bijlsma 65 jaar en getrouwd met Dirk. Wij hebben 2 kinderen en 5 kleinkinderen. Sinds 2000 wonen wij in Elim. Ik kom sinds ca 2006 bij de Weideruiters. Zit in de wedstrijdcommissie voor de dressuurwedstrijden en regel daarvoor de vrijwilligers. Op dinsdagavond doe ik de kantinedienst . Ook ben ik het aanspreekpunt voor ons klusteam. Zelf rijden doen wij helaas niet meer. Groetjes Alie

 

Dineke Kuiper, bestuurslid
Hallo allemaal, Ik zal me even voorstellen ik ben Dineke 36 jaar en woon samen met Egbert en onze 3 kids Wesley, Naomi en Amy in Nieuweroord. In juli verwachten wij ons vierde kindje. Naomi rijdt nu 1,5 jaar bij de Weideruiters en Wesley is sinds kort ook begonnen met de bixie les. Zelf was ik weer begonnen met rijden maar nu even gestopt en hoop volgend jaar in de les mee te doen. Sinds vorig jaar Maart zit ik in het bestuur van de weideruiters. Ik doe veel voor de activiteiten commissie en vind dat erg leuk! We hebben een heel erg leuk team en we proberen samen leuke dingen voor jullie te bedenken. Hebben jullie nog ideeën? Dan horen wij het graag! Samen met Laura maken we elke maand het weideblattie. Daarmee kunnen wij iedereen goed op de hoogte houden en al jullie leuke verhalen mee vertellen. Ook ik zit nog in het bixie commissie, zo leuk om op een bixie wedstrijd al die kinderen te zien rijden maar ook hoe ze groeien. Naast al deze commissies heb ik ook een fotografie bedrijf opgericht, Beautifulpicture! Fotograferen van paarden en mensen is een grote hobby van mij en daarom ben ik Beautifulpicture begonnen. Vaak maak ik foto’s op evenementen van de Weideruiters, zoals de springwedstrijden en de spetterrit.