Logo hoofdje.png
Nicole Kist 2021.JPG

Nicole Kist

Sav_Malidea.jpg

Savannah Pieters

Alexandra Huizenga.jpg

Alexandra Huizenga

Inge van 't Hooge.jpg

Inge van 't Hooge

De instructeurs

Mijn naam is Nicole Kist, ik ben 33 jaar. Ik woon in Coevorden, samen met mijn vriend, twee paarden, shetlander en twee katten. In het dagelijks leven werk ik als bedrijfsleidster bij een dierenspeciaalzaak. Daarnaast gaat het grootste deel van mijn tijd uit naar mijn paarden en het geven van lessen. Vanaf mijn 9de jaar ben ik fanatiek bezig in de paardensport. 
In 2006 slaagde ik voor mijn ORUN instructeursopleiding en sindsdien geef ik met plezier les aan kinderen en volwassen, van verschillende niveaus. Juist de afwisseling vind ik erg leuk, ik haal hier veel voldoening uit! 
Voor ieder geld: “Een goede basis is het halve werk en plezier staat voorop”!! 

Mijn naam is Savannah Pieters en ik verzorg sinds 2016 de dressuurlessen op de dinsdagavond en woensdagochtend. Dat doe ik met veel passie en toewijding en ik vind het fantastisch om ruiters en amazones vooruit te helpen. Ik vind het zelf heel belangrijk om in mijn lessen niet alleen te constateren, maar ook daadwerkelijk uit te leggen hoe dingen verbeterd of opgelost kunnen worden. 

Ik ben zelf een fanatieke dressuuramazone en ben succesvol tot en met de Intermediaire I. Inmiddels heb ik mijn eerste zelfgefokte driejarige merrie Malidea net onder het zadel en hoop haar volgend jaar op concours te starten. 

Ik woon samen met mijn vriend Gert-Jan, onze drie katten en onze Schotse Collie Wyolene op een prachtige boerderij in Linde, waar ook de paarden thuis staan. 
Groetjes Savannah

Ik ben Alexandra Huizenga, woon in Nieuw Balinge samen met mijn man, 2 paarden en 2 hondjes.

In het dagelijks leven heb ik samen met mijn man een klussen bedrijf met de nadruk op keukens en geef ik privé lessen. Lekker druk en afwisselend dus.

 

Toen ik mijn huidige paard kocht ontdekte ik de Working Equitation. Was gelijk verliefd op deze tak van sport, maar nog meer met de gedachtegang erachter. Rust, respect en wederzijds vertrouwen zijn echte sleutelwoorden. Het gaat mij niet om het spektakel in de ring, maar dat je paard je partner wordt/is en daarmee samen een dressuur proef, een stijl-trail-, een speed-trail parcours kan rijden en zelfs koeien kan drijven. Met als doel dat 1-handig allemaal te kunnen, dan moet je je paard wel op je zit gaan rijden en vertrouwen hebben in elkaar, zo gaaf! 

Mijn naam is Inge, ik ben 41 jaar en trotse moeder van 3 kids, Ian (11), Evi (6) en Lois (4).

Ik rijd al sinds dat ik 4 jaar was. Wij hadden het geluk dat onze opa van paarden hield. Tot mijn 16e heb ik veel gesprongen bij de pony’s. Met mijn D-pony Leroy was ik ZZ springen. Met mijn pony Mister X ben ik Nederlands kampioen springen geworden in het M springen voor E pony’s. Daarna heb ik de overstap naar de paarden gemaakt en me gefocust op de dressuur. Met mijn paard Liberty heb ik de ORUN cursus gedaan. Met hem reed ik ZZ licht. Sinds 2 jaar wonen we in Nieuweroord en heb ik het geluk stallen, land en een bak rondom het huis te hebben. Nu heb ik een hele lieve KWPN merrie, Breeze, met haar wil ik straks in het M1 gaan starten. Ik geef met veel plezier les op woensdag avond aan een groepje lieve meiden.

Inge van 't Hooge