Logo hoofdje.png

De instructeurs

Mijn naam is Nicole Kist, ik ben 33 jaar. Ik woon in Coevorden, samen met mijn vriend, twee paarden, shetlander en twee katten. In het dagelijks leven werk ik als bedrijfsleidster bij een dierenspeciaalzaak. Daarnaast gaat het grootste deel van mijn tijd uit naar mijn paarden en het geven van lessen. Vanaf mijn 9de jaar ben ik fanatiek bezig in de paardensport. 
In 2006 slaagde ik voor mijn ORUN instructeursopleiding en sindsdien geef ik met plezier les aan kinderen en volwassen, van verschillende niveaus. Juist de afwisseling vind ik erg leuk, ik haal hier veel voldoening uit! 
Voor ieder geld: “Een goede basis is het halve werk en plezier staat voorop”!! 

Nicole Kist

Sav_Malidea.jpg

Savannah Pieters

Mijn naam is Savannah Pieters en ik verzorg sinds 2016 de dressuurlessen op de dinsdagavond en woensdagochtend. Dat doe ik met veel passie en toewijding en ik vind het fantastisch om ruiters en amazones vooruit te helpen. Ik vind het zelf heel belangrijk om in mijn lessen niet alleen te constateren, maar ook daadwerkelijk uit te leggen hoe dingen verbeterd of opgelost kunnen worden. 

Ik ben zelf een fanatieke dressuuramazone en ben succesvol tot en met de Intermediaire I. Inmiddels heb ik mijn eerste zelfgefokte driejarige merrie Malidea net onder het zadel en hoop haar volgend jaar op concours te starten. 

Ik woon samen met mijn vriend Gert-Jan, onze drie katten en onze Schotse Collie Wyolene op een prachtige boerderij in Linde, waar ook de paarden thuis staan. 
Groetjes Savannah

Logo Weideruiters.jpg

in afwachting