top of page
Logo hoofdje.png
Nicole Kist 2021.JPG

De instructeurs

Mijn naam is Nicole Kist, ik ben 33 jaar. Ik woon in Coevorden, samen met mijn vriend, twee paarden, shetlander en twee katten. In het dagelijks leven werk ik als bedrijfsleidster bij een dierenspeciaalzaak. Daarnaast gaat het grootste deel van mijn tijd uit naar mijn paarden en het geven van lessen. Vanaf mijn 9de jaar ben ik fanatiek bezig in de paardensport. 
In 2006 slaagde ik voor mijn ORUN instructeursopleiding en sindsdien geef ik met plezier les aan kinderen en volwassen, van verschillende niveaus. Juist de afwisseling vind ik erg leuk, ik haal hier veel voldoening uit! 
Voor ieder geld: “Een goede basis is het halve werk en plezier staat voorop”!! 

Nicole Kist

Sav_Malidea.jpg

Savannah Pieters

Mijn naam is Savannah Pieters en ik verzorg sinds 2016 de dressuurlessen op de dinsdagavond en woensdagochtend. Dat doe ik met veel passie en toewijding en ik vind het fantastisch om ruiters en amazones vooruit te helpen. Ik vind het zelf heel belangrijk om in mijn lessen niet alleen te constateren, maar ook daadwerkelijk uit te leggen hoe dingen verbeterd of opgelost kunnen worden. 

Ik ben zelf een fanatieke dressuuramazone en ben succesvol tot en met de Intermediaire I. Inmiddels heb ik mijn eerste zelfgefokte driejarige merrie Malidea net onder het zadel en hoop haar volgend jaar op concours te starten. 

Ik woon samen met mijn vriend Gert-Jan, onze drie katten en onze Schotse Collie Wyolene op een prachtige boerderij in Linde, waar ook de paarden thuis staan. 
Groetjes Savannah

Alexandra Huizenga.jpg

Alexandra Huizenga

jose (2).jpg

Ik ben Alexandra Huizenga, woon in Nieuw Balinge samen met mijn man, 2 paarden en 2 hondjes.

In het dagelijks leven heb ik samen met mijn man een klussen bedrijf met de nadruk op keukens en geef ik privé lessen. Lekker druk en afwisselend dus.

 

Toen ik mijn huidige paard kocht ontdekte ik de Working Equitation. Was gelijk verliefd op deze tak van sport, maar nog meer met de gedachtegang erachter. Rust, respect en wederzijds vertrouwen zijn echte sleutelwoorden. Het gaat mij niet om het spektakel in de ring, maar dat je paard je partner wordt/is en daarmee samen een dressuur proef, een stijl-trail-, een speed-trail parcours kan rijden en zelfs koeien kan drijven. Met als doel dat 1-handig allemaal te kunnen, dan moet je je paard wel op je zit gaan rijden en vertrouwen hebben in elkaar, zo gaaf! 

Hoi allemaal!
Mijn naam is José Harmsen en ik woon samen met mijn partner en onze tweeling jongens aan de rand van Hoogeveen. Van jongs af aan ben ik al besmet met het paarden virus.
Door de jaren heen heb ik veel paarden gereden en opgeleid tot en met het ZZ niveau. 
Het mooie van instructie gven is dat de kennis die ik heb opgedaan nu door mag geven aan mijn leerlingen. Bij mij ben je welkom van jong tot oud.
Voor de Weideruiters ben ik gevraagd om het Bixie & Friends programma te geven. Een zeer mooi programma waar kinderen meer leren dan alleen maar paardrijden. Daarnaast geef ik ook schriktrainingen/obstakeltrainingen onder de naam Equi Joy Training.

José Harmsen

bottom of page