Leanne Koetsier

Savannah Pieters

De instructeurs

Mijn naam is Leanne Koetsier, ik verzorg dressuur- en springlessen voor kinderen en volwassenen op de maandag- en woensdagavond. 
Mijn instructeursopleiding heb ik bij de Nederlandse Hippische Beroepsopleiding in Deurne gedaan. Daarnaast heb ik het afgelopen jaar mijn Bachelor of Science gehaald aan de NHL Stenden te Emmen.  Samen met mijn vriend en paarden woon ik in Benneveld. 
In mijn lessen stem ik de instructies af op het individu, om zo de capaciteiten van elke ruiter en zijn paard zo optimaal mogelijk te benutten. Ik vind het belangrijk dat mijn lessen verder gaan dan alleen het geven van aanwijzingen; ik besteed dan ook veel aandacht aan het uitleggen waarom en hoe iets gedaan wordt. Op deze manier vindt er veel interactie plaats in mijn lessen. Zo worden onder andere de individuele trainingen van de ruiters geëvalueerd. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de ruiter de benodigde kennis meekrijgt over het paard, zijn biomechanica en trainingsleer, zodat hij/zij leert op een bewuste en vriendelijke manier te rijden. Op deze manier is de ruiter zelf in staat zijn aandachtspunten én die van het paard te constateren en tevens te redeneren waar de oorzaak en vooral de oplossing ligt. 
Het is mijn doel om voor alle ruiters in mijn lessen het rijplezier te verhogen en ruitergevoel te ontwikkelen om zo meer trainingseffect te bereiken met minder hulpen, zodat ze een zo goed mogelijk team worden met hun paard. 

Mijn naam is Savannah Pieters en ik verzorg sinds 2016 de dressuurlessen op de dinsdagavond en woensdagochtend. Dat doe ik met veel passie en toewijding en ik vind het fantastisch om ruiters en amazones vooruit te helpen. Ik vind het zelf heel belangrijk om in mijn lessen niet alleen te constateren, maar ook daadwerkelijk uit te leggen hoe dingen verbeterd of opgelost kunnen worden. 

Ik ben zelf een fanatieke dressuuramazone en ben succesvol tot en met de Intermediaire I. Inmiddels heb ik mijn eerste zelfgefokte driejarige merrie Malidea net onder het zadel en hoop haar volgend jaar op concours te starten. 

Ik woon samen met mijn vriend Gert-Jan, onze drie katten en onze Schotse Collie Wyolene op een prachtige boerderij in Linde, waar ook de paarden thuis staan. 
Groetjes Savannah

Mijn naam is Roos Knip, ik ben 36 jaar en woon in Grolloo.

Dagelijks hou ik mij bezig met het geven van lessen en het trainen van paarden op mijn eigen bedrijf Equus4All. Ik geef Rij- en grondwerk lessen waarbij de communicatie tussen jou en je paard centraal staan. Met een basis van Natural Horsemanship gecombineerd met Western rijden. De lessen worden aangepast op het niveau van jou en je paard. Er word gewerkt vanuit Rust, Respect en Wederzijds vertrouwen. Waarbij plezier voor jou en je paard de belangrijkste rol speelt. Je leert niet alleen wat je moet doen, maar ook waarom!

Roos Knip

webmaster: Frédérique Waakop Reijers weideruiters@gmail.com

Proudly created with Wix.com